4 Following
noimiperry

Micron & Associates Health

Micron Associates: It’s All About Your Health News Blog constitutes a daily activities and or responsibilities to acquire a healthy and fit lifestyle. This Blog Site will give you an everyday scoop of both mental and spiritual health that can lead to your daily success. Because we believe that having a healthy lifestyle is an integral to an overall state of wellness that could reach into your home, work and social lives.

Health Blog Micron & Associates: Ehkäiseminen Hampaiden Reikiintymistä Pikkulasten - Vinkkejä Vanhemmille

 

Public Health England tutkimus on paljastanut, että yksi 10 kolme-vuotiaista on hampaiden reikiintymistä. Leikki oli keskimäärin kolme hampaisto, että pilaantunut, puuttuu tai on täytetty. Mitä vanhemmat riskien vähentämiseksi?

 

Välttää sokeripitoisia juomia ja välipaloja

 

Hammasmätä aiheuttamia vievää liikaa sokerinen elintarvikkeita ja juomia liian usein sanoo Public Health England.

 

"Ellei tätä elämäntapaa kysymystä käsitellään, siellä on paljon suurempi riski edelleen hammasmätä pysyvien hampaiden ja koko elämä", se varoittaa.

 

Pyri pitämään elintarvikkeet ja juomat, jotka sisältävät sokeria ruokailuajat, sanoo brittiläinen ravitsemus Foundation.

 

"Mitä useammin lapsi on sokerinen elintarvikkeita tai juomia, todennäköisemmin saada hammasmätä (hammaslääkärit suosittelevat että lapset olisi sokeria sisältäviä elintarvikkeita ja juomia enintään neljästi päivässä)"

 

Sanotaan elintarvikkeet, jotka sisältävät sokeria, kuten makeisia, hilloja, kakkuja, keksejä, rahka ja jäätelöä, ei pidä antaa liian usein ja olisi pidettävä ruokailuajat vain.

 

"Kuivatut hedelmät voi myös vahingoittaa hampaita niin taas yrittää antaa sille ruokailuajat sijaan inbetween aterioita."

 

Ja NHS Choices tarjoaa välipaloja, kuten hedelmiä ja raakoja vihanneksia, mukaan lukien tangeriinit, banaanit, paloja kurkkua tai porkkana tikkuja. Muita hyviä välipaloja ovat paahtoleipää, riisikakut ja tavallinen popcorn, sanotaan.

 

Antaa vettä ja maitoa

 

"Makea mehu hedelmäjuomien hyvin lapsille suunnattu eivät yksinkertaisesti ole tarpeen ja olisi vältettävä, sanoo Mel lentokenttää Wakeman ravitsemus asiantuntija Birmingham City University. "Vettä ja maitoa alle threes ovat paras valinta."

 

Public Health England sanoo sokeripitoisia juomia tulee välttää.

 

 

"Imetys on parasta ravintoa vauvoille ja paras juomia pienten lasten vuotiaiden 1-2 ovat maitoa ja vettä ja kaksi vuotias, kevytmaitoa ja vettä niin kauan kuin ne ovat hyvä syöjä."

 

Älä lisää sokeria vieroittamiseen elintarvikkeita tai juomia, terveys body lisää.

 

Siirrä lasten pullot ikä kupillista yksi

 

Juominen sokeripitoiset juomat pullot ja sippy kupillista korotukset vahingoista, erityisesti etuhampaat.

 

Public Health England sanoo vanhemmat olisi pyrittävä juomalla vapaa-virtaus cup kuuden kuukauden iässä ja lopettaa ruokinta pullosta 12 kuukauden ikäinen.

 

"Ihannetapauksessa lapset olisi kannustettava siirtyä pullosta kupin ikä yksi mutta monet lapset löytää tämän siirtymävaiheen vaikeaa (kuten vanhemmat) koska pullo on usein tuo lohtua ja vähemmän sotkuinen, sanoo Mel lentokenttää Wakeman. "Opetus lapsi käyttää olki auttaa."

 

Harjaa hampaat kahdesti päivässä

 

Perusteellinen harjaus kaksi minuuttia kahdesti päivässä, kerran ennen nukkumaanmenoa, auttaa ehkäisemään hampaiden reikiintymistä, sanoo brittiläinen ravitsemuksen perusta.

 

Public Health England neuvoni on:

 

-Aloita harjaus lasten hampaiden mahdollisimman pian ensimmäinen hammas näyttää ja valvoa niiden hammas harjata, kunnes ne ovat seitsemän tai kahdeksan vuotta vanha. Lasten hampaat kahdesti päivässä, kuten juuri ennen nukkumaanmenoa, käyttää Fluorihammastahnaa

 

-Kolmen iästä, käyttää vain herneen kokoinen määrä Fluorihammastahnaa ja nuoremmille lapsille vain preparaatti

 

Lääkkeitä vain sokeriton mahdollisuuksien

 

NHS Choices neuvoo vanhempia aina kysyä sokeriton lääke on saatavilla ja muistuttaa niiden lääkärille jos he saavat reseptiä lapselleen.